گاهی پرینت گرفتن از طریق شبکه، دردسرساز بوده و چاپگر بهدرستی کار نمیکند. دلیل این امر عدم شناسایی پرینتر در شبکه است. حل این مشکل چندان سخت نیست. در اینجا به بررسی راهکارهایی برای رفع مشکل عدم شناسایی پرینتر در شبکه خواهیم پرداخت.
۱- از اتصال پرینتر به شبکه مطمئن شوید:
قبل از هرچیزی از اتصال درست پرینتر به پریز برق اطمینان حاصل کنید. در صورت اتصال صحیح، چراغ سبز پرینتر روشن خواهد شد. اگر پرینتر به درستی به کامپیوتر متصل باشد، آیکون پرینتر را در نوار زمینه ویندوز مشاهده خواهید کرد. در صورتی که آیکون پرینتر را نمایش داده نشد، مراحل زیر را برای برقراری اتصال انجام دهید.
- پرینتر را ری استارت کنید.
- کابل برق یک بار از پریز جدا کرده و دوباره متصل کنید.
- اتصال پرینتر به کامپیوتر را بررسی کنید که بهدرستی انجام شده باشد.
- وجود لوازم مصرفی را بررسی کنید.
سینی کاغذ را بررسی کنترل کنید که کاغذ داخل آن موجود باشد. همچنین از سلامت تونر و یا وجود جوهر داخل کارتریج هم مطمئن شوید. از طریق پنل کنترلی جلویی دستگاه، سطح جوهر کارتریج را نیز چک کنید. در نهایت داخل دستگاه را کنترل کنید که کاغذ داخل آن جمع نشده باشد.
۲- اتصال شبکه را بررسی کنید.
پرینتر شما ممکن است از طریق کابل و یا شبکه Wi-Fi به شبکه متصل باشد. این اتصال را بررسی کنید که بهدرستی انجام شده شود. سلامت کابل و درستی رمز Wi-Fi شبکه هم مواردی هستند که باید به آنها توجه شود. گاهی ممکن است پسورد Wi-Fi تغییر کرده باشد، اما شما بعد از تغییر پسورد اقدام به اتصال پرینتر به شبکه نکرده باشید.
۳- صف چاپ پرینتر را بررسی کنید.
نرم افزاری روی هر پرینتر نصب است که که این امکان را به شما میدهد تا کارهای چاپی خود را مدیریت کنید. هر زمانی که کاربر در دفتر کار، از طریق شبکه، فایلی را برای پرینت ارسال میکند، در صورت تجمع کارهای چاپی، قادر به لغو آنها خواهد بود. نرم افزار مدیریت چاپ را باز کرده و وضعیت صف پرینت را بررسی کنید. شما قادر هستید کارهای چاپی را در این مرحله لغو و یا ری استارت کنید تا مشکل پرینتر برطرف شود.
۴- نرم افزارهای قدیمی پرینتر را بروزرسانی کنید.
وجود نسخههای قدیمی نرم افزارهای پرینتر میتواند دلیل اصلی بروز مشکل برای دستگاه باشد و در روند پرینت گرفتن، خلل ایجاد کند. برای ارسال فایلهای چاپی از طریق شبکه به درایور مناسب نیاز دارید. در اولین فرصت درایور پرینتر خود را با آخرین نسخه بروزرسانی کنید.
۵- Print Sharing را فعال کنید.
اغلب افراد این مورد را در پرینترهای موجود در شبکه نادیده میگیرند. برای اینکه پرینتر شما در شبکه شناسایی شود و بتوانید بهراحتی با آن فایلهای خود را پرینت بگیرید باید زمانی که پرینتر به شبکه متصل است، گزینه File and Printer Sharing را فعال کنید. تنها از این طریق، کامپیوتر پرینتر شما را خواهد شناخت. پس برای اینکه پرینتر تحت شبکه به درستی کار کند، باید این گزینه فعال باشد.
اگر با مراحلی که در این بحث ذکر شده، قادر به نصب پرینتر تحت شبکه خود نبودید، از کارشناسان آچارباز کمک بگیرید. کارشناسان ما آماده ارائه خدمت به شما هستند.
منبع:
howtofixprinterissues.com
سلام.
وقت به خیر.
من یک دستگاه کپی کونیکا C452 دارم. ویندوز ۱۰ نصب کردم. تمام تنظیمات رو برای گرفتن اسکن درست انجام دادم. از سیستم پرینت هم میگیره. ولی از خود دستگاه موقعی که دستور اسکن میدم ارور میده و اسکن گرفته شده رو توی فولدری که توی سیستم به اشتراک گذاشتم ارسال و کپی نمیکنه.
تمام تنظیمات فایروال هم درست انجام شده. روی ویندوز ۷ درست کار میکرد.
با تشکر
سلام وقتتون بخیر ویندوز سیستمم مشکل داشت عوضش کردم بعد از اون دیگه اتصال پرینتر قطع شده و اسم پرینتر بالا نمیاد چطوری میتونم دوباره پرینتر رو به کامپیوترم متصل کنم راهنمایی میفرمایید
درود بر شما
مهناز عزیز دستگاه باید بررسی شود
موفق باشید
سلام تو اداره ما تو یه اتاق ۲ کامپیوتر هستند که یکی مستقیم به پرینتر متصله و پرینتر رو به اشتراک گذاشته اون یکی براش پرینتر به اشتراک گذاشته رو به کامپیوترش میشناسونم اما بعد از مدتی دوباره کامپیوتر پرینتر رو نمیشناسه ، مشکل کجاست ؟ ممنون
درود بر شما
سعید عزیز، احتمالا آی پی تغییر میکنه وایراد از شبکه میباشد
موفق باشید
سلام من پرینتر اچ پی ۱۱۰۲ دارم درایورش هن نصبه ولی کار نمیکنه
درود بر شما
سینا عزیز، دستگاه باید توسط سرویسکار بررسی شود.
موفق باشید